Korisnička podrška +385 51 321 321   

Dostava

1. Proizvodi koji su plaćeni sukladno dostavljenoj ponudi bit će isporučeni Kupcu u najkraćem mogućem roku, a najdalje u roku od 10 dana računajući od dana uplate, osim ako je drugačije navedeno prilikom zaključivanja ugovora o kupoprodaji.

2. Prilikom obrade narudžbe Kupac dobiva obavijest na mail o statusu njegove pošiljke.

3. Dostavu vrši Prodavatelj (putem svojih djelatnika) ili angažiranjem renomirane dostavne (kurirske) službe. Redovna dostava se vrši do ulaza u stambeni objekt željene adrese. Ukoliko se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije dužan nositi robu do kata na kojem se nalazi kupac već do ulaza u zgradu.

4. Prilikom kupovine možete odabrati dostavu na željenu adresu ili osobno preuzimanje u Mobia poslovnici po vašem izboru. Rok za dostavu u poslovnice je od 8 do10 dana. Kod osobnog preuzimanja potrebno je ostaviti kontakt putem online obrasca kako bi vas Mobia djelatnici obavijestili o prispijeću pošiljke.

5. Dostava na otoke vrši se nekoliko puta tjedno osim na neka mjesta gdje dostavna služba ne vrši dostavu.

6. U razdoblju trajanja Akcija moguće je očekivati produljeno trajanje vremena dostave.

7. U slučaju da kupljeni proizvod Prodavatelj nije u mogućnosti isporučiti u navedenom roku o tome će obavijestiti Kupca radi dogovora o novom roku isporuke. U ovom slučaju Kupac ima pravo i na raskid Ugovora.

8. Proizvodi će pri slanju bit zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. 

9. Prilikom dostave, uz kupljeni Proizvod, Kupac dobiva sve isprave koje prate proizvod (korisnički priručnik, jamstveni list), račun, te potvrdu o primitku pošiljke koju je obvezan potpisati. Kupac svojim potpisom pri preuzimanju potvrđuje da je preuzeo paket (ili pakete) u neoštećenom stanju. Nakon što Kupac preuzme paket, dostavna služba ne odgovara za eventualne reklamacije, oštećenja ili umanjenje sadržaja preuzetog paketa, osim uz dokaz da oštećenje nije nastalo nakon uručenja.

10. U slučajevima kada je Kupcu isporučen Proizvod različit od onog kojeg je kupio, isti ima pravo na isporuku naručenog Proizvoda, a ukoliko to nije moguće Kupac ima pravo na povrat novca u iznosu plaćene cijene proizvoda, cijene dostave i naknadu troškova povrata proizvoda te je dužan vratiti krivo dostavljen proizvod.

11. Dostava se vrši samo na području Republike Hrvatske

12. Cijene dostave istaknute su na www.mobiastore.com i u njima je sadržan pripadajući PDV.

13. Dostava za sve narudžbe iznad 300,00 kuna kupljene na www.mobiastore.com je besplatna za područje cijele Hrvatske. 

14. Trošak dostave za narudžbe manje od 300,00 kuna kupljene na www.mobiastore.com iznosi 25,00 kuna. 

15. Dostava u Mobia poslovnice je besplatna.

16. U slučaju nemogućnosti uredne dostave na adresu Kupca koju je isti naznačio, Kupac snosi troškove ponovne dostave na istu ili drugu adresu ovisno o tome koje podatke će Kupac navesti Prodavatelju prilikom provjere dostave narudžbe.

17. Roba je osigurana od gubitka prilikom dostave.